Известие

Collapse
No announcement yet.

Книга за експлатация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Книга за експлатация

Здравеите колеги ще съм много благодарен ако някои от вас ме упъти с някое саитче за експлатация на 164 т.с

http://www.alfa164.info/

То и цяла тема има в раздела за 164 ама ...
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тази кола е за удоволствие, не просто за експлоатация.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

@nachkata Това не е Голф-а да го експлоатираш . Тука ремонтираш и се кефиш .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          @nachkata Това не е Голф-а да го експлоатираш . Тука ремонтираш и се кефиш .
          Точно в тази последователност обаче. И МНОГО рядко се кефиш, докато ремонтираш.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Е за 7 години до сега не ми е било кеф да я ремонтирам . Макар че повечето и ремонти са за последните 2 години .

Comment

Е нали уж по културно бре не я експлоатирам ам със кеф си я карам

Comment

Онова смотано цилиндърче ме ядоса вчера дето е на скоростната кутия за съединителя,потъна ми педала и изкам съвет какво да си купя че да не е за 2 месеца.

Comment

тоя месец правих идвете помпи.гумичките са по 9 лв комплекта.обаче както при всички ремонти си изкьлчих прьстите.
                  алфа ромео 164 тс супер

Comment

С тея нашите коли и мозъците тряа да си кълчим

Comment

Взимай каквото ти дадат. И на късмет после. Аз сложих ох ТиН някво за 20 лева, кара почти година. А и това поне се сменя лесно. Ама виж помпата вътре в купето... побеснях покрай нея. Сега обаче няма такъв кеф от съединител.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Колега как да стигна до тая помпа вътре,не съм запознат с тая машина от 3 месеца я имам и сефте ми се налага да я пипам като изключим маслата и ремака

Comment

Колкото по- късно стигнеш до нея, по- добре. Аз отлагах от миналата зима. Махаш кората под волана. Ако си с имобилайзер, той стои на нея. Откачаш го, откачаш и лампата за в краката (ако имаш). И вече се вижда помпата, 'опакована' в един пластмасов кожух. Дърпаш го него и я виждаш вече. Запасяваш се с волско търпение и започваш да разглобяваш. Мястото е крайно недостатъчно да се развихриш там. Поради някои екстри, на мен ми отне 1,5 часа само да сваля старата.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Маико мила шак ми се отщя бе колега в тоя студ

Comment

Е, само на закрито, няма как. Иначе цилиндърчето на кутията се сменя за 15 мин. примерно, после малко обезвъздушаване и така.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                              X